De Knipooguitdaging van de dag!

Lieve leerlingen, ouders, sympathisanten,

Om de verbinding tussen de verschillende leden van onze Knipoogfamilie in deze moeilijke tijden levendig te houden, starten we aanstaande maandag met ‘de Knipooguitdaging van de dag’!  Omwille van privacy redenen gaan we daarvoor onze gesloten facebookgroep gebruiken.  Wie nog geen lid is kan zich uiteraard nog altijd aanmelden.  Anderen mogen gerust hun foto’s, ideeën, berichten, … doormailen naar juf Ingrid zodat ze van daaruit verder verspreid kunnen worden binnen onze ‘familie’ (vraag via mail aan de school dan haar mailadres).  We engageren ons bovendien om achteraf een kleine impressie van alle leuke dingen aan iedereen te bezorgen! 

Wat gaan we concreet doen?  We lanceren elke dag een uitdaging en verzamelen op FB al jullie reacties daarop!  Je kan alvast even oefenen met deze uitdaging: bedenk een toffe uitdaging voor alle andere leerlingen van de Knipoog.  Vanaf maandag 23/3/2020 volgt dan elke dag een nieuwe uitdaging! Op deze manier dragen we ons steentje bij om ook in moeilijke tijden er voor elkaar te zijn.  Dat maakt ons klaar en sterker om van de mooie tijden die er aankomen intenser te genieten!  Zorg ondertussen goed voor elkaar, neem daarbij alle maatregelen in acht en hou het gezond!

Het Knipoogteam.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.