Coronamaatregelen verlengd tot en met 3 mei!

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, heeft de Nationale Veiligheidsraad gisteren de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus voorlopig verlengd tot en met zondag 3 mei.

Of de maatregelen ook na die datum gehandhaafd blijven of versoepelen, hangt af van hoe de cijfers evolueren.  Voor het onderwijs betekent dit dat de lessen op school geschorst blijven. 

ALLE leerlingen zullen tot en met donderdag 30 april vanop afstand nieuwe leerstof aangeboden krijgen volgens de principes van ‘preteaching’.

Het volledige leerkrachtenteam is dit achter de schermen volop aan het voorbereiden.  Uitgangspunt daarbij is dat we kwaliteitsvol onderwijs op afstand willen aanbieden aan AL onze leerlingen.  Hiervoor zullen de leerlingen op verschillende manieren (waaronder digitaal) nieuwe leerstof aangeboden krijgen thuis of in de opvang. We bereiden dit grondig voor en zullen dan zo spoedig mogelijk zo duidelijk en volledig mogelijk communiceren.

Geniet ondertussen nog even van de vakantie!

Over een datum vanaf wanneer de lessen weer op school kunnen doorgaan, en onder welke voorwaarden dat zal gebeuren, heeft de Veiligheidsraad nog geen beslissing genomen.

Ondertussen blijven we tot en met donderdag 30 april 2020 onder dezelfde voorwaarden in noodopvang voorzien.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.