Knipooguitdaging van deze week:

Allerliefste leerlingen, de eerste dag ‘preteaching’ zit er op. Het is voor iedereen wat vreemd maar laten we er samen het beste van maken!
Je leert heel wat van de ‘moetjes’ & ‘magjes’ die je van je juf of meester kreeg. Daarnaast doe je in deze bijzondere tijden ongetwijfeld heel wat kennis en vaardigheden op die anders misschien niet aan de orde waren geweest en waar je in de toekomst zeker nog iets aan zal hebben (zelfstandigheid, creativiteit, geduld, flexibiliteit, verdraagzaamheid, solidariteit, respect, ….). Drukke tijden dus.
Daarom willen we (vooral juf Anoesjka en meester David 😜) dit alles graag afwisselen met wat beweging. De gezonde geest in het gezonde lichaam weet je wel….. 😅🤸‍♀️⛹️‍♂️🧘‍♀️🏓⚽️🛹🤹‍♀️🎤.
Geen uitdaging meer per dag maar een lijst (zie bijlage) met verschillende bewegingsideeën om je de hele week fit te houden. Kies elke dag iets (of 2, 3, … dingen) en laat je volledig gaan. Ja, ook voor de juffen en meesters is dit een uitdaging…🤪… Houden jullie ons (foto’s, filmpje, verslagjes, ….) op de hoogte? En veel succes! 💪💪💪

Bewegen De Knipoog

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.