Belangrijk! Vergeet niet vooraf in te schrijven: voor- en/of nabewaking en opvang

Wat als u opvang nodig hebt?

Indien u gebruik wenst te maken van voor- en/of nabewaking en/of opvang tijdens de scholuren en op woensdagnamiddag dan moet u hiervoor VOORAF inschrijven via onderstaande link:   https://docs.google.com/forms/d/18R2rRSNwp4IMwkM8TRB8VVij7tbAmyhDxBa9VIviqro/viewform?edit_requested=true.

U dient per kind een formulier in te vullen.  Voor de periode 15/5 tot en met 29/5, kan u inschrijven tot en met 13 mei.  Vanaf 15 mei zal de voor- en de nabewaking opnieuw aangerekend worden aan de normale tarieven.

Wij vinden de veiligheid van de kinderen erg belangrijk.  Daarom trachten wij maximaal de contactbubbels te vrijwaren. Zeker in de opvang (voor- en nabewaking en opvang tijdens de schooluren en ,op woensdagnamiddag) is dit met de opgelegde maatregelen een zeer moeilijke puzzel. Wij vragen dan ook om je kind enkel naar de opvang te brengen als er echt geen andere oplossing mogelijk is.  Op feestdagen en brugdagen worden kinderen enkel opgevangen mits het voorleggen van een attest. (essentiële beroepen)

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.