Nieuwe schooljaar

We bereiden ons volop voor op een corona-veilige start van het nieuwe schooljaar. We wachten op goedkeuring van alle veiligheids- en hygiënemaatregelen zodat we er voor iedereen een fijn en zo veilig mogelijk schooljaar van kunnen maken! Na de personeelsvergadering mag u eind deze week een nieuwsbrief verwachten. Deze zal per mail, via FB en onze schoolwebsite ter beschikking gesteld worden. Maar zoals u ongetwijfeld al weet, starten alle scholen de eerste week in code geel.

Verder kunnen we al laten weten dat het openklasmoment voor alle kleuters en leerlingen van het eerste leerjaar van aanstaande vrijdag een ‘coronaproof’ tintje krijgt maar wel doorgaat. U krijgt hiervoor nog een uitnodiging en de bijhorende veiligheidsvoorschriften.

Geniet ondertussen vooral nog van de laatste dagen vakantie en tot binnenkort!

 

Bedankt!

Groeten,

Veronique

VERONIQUE VERHEYEN

Directeur

GBS De Knipoog

Schoolstraat 17

2520 Ranst

Tel. 03 475 14 48

directie.gbsranst@ranst.be

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.